Guruló állvány

 

A guruló állvány egy speciális állvány szerkezet, mely olyan munkákhoz lett kifejlesztve, amelyeket nem csak magasban kell végezni, de valamely irányban folyamatos mozgással történik a munka. Habár minden állványra igaz, hogy vannak ipari, fél profi és hétköznapi használatra szánt verziók, a gurulós állvány minden változata kimagaslóan biztonságos.

Mit jelent ez? Minden guruló állvány rendelkezik kitámasztással, mert a folyamatos mozgás biztosítása mellett fontos a stabilitás és a biztonság is. Az állványon való közlekedést lépcső teszi lehetővé, amely természetesen csúszásmentes felülettel van felvértezve, valamint kapaszkodókkal.

Mivel ilyen kiugróan fontos tényező a biztonság, ezek a guruló állványok is rendelkeznek a TÜV Rheinland tanúsítványával, mely Európa szerte elfogadott. Az egyik legismertebb a Krause német cégcsoport által Németországban gyártott állványrendszer, melyhez a kiegészítők Magyarországon készülnek a német szabványok szerint. Ezzel lehetővé vált az alkatrészek folyamatos és gyors beszerzése, ezáltal pedig a megbízható szervizelés.

Válassza ki a munkafolyamathoz leginkább megfelelő guruló állványt vagy kérje szakértő segítségünket!