Építőipari állvány

Építőipari állvány számos építőipari munkafolyamathoz nyújt kiemelkedő segítséget, éppen ezért építőipari állványt nem csak megvásárolni lehet, hanem bérelni is. Az, hogy melyik opció a célszerűbb, egyértelműen a munka mérete határozza meg, ugyanis egy grandiózusabb munka során a professzionális építőipari állvány alkalmazása látványos költséghatékonyságot érhet el. 

Építőipari állvány jellemzően a magasban végzett tevékenységekhez szükséges, mint az építkezés, a homlokzati felújítás (ide értendő a vakolás, a festés, a díszítés és persze a restaurálás is), a hőszigetelés és az ipari méretű berendezések beszerelése, nyílászáró korszerűsítése. Egyszóval szinte minden külső építítőipari folyamathoz. Ennek megfelelően számos építőipari állvány fajta lett kifejlesztve és az évek során folytonos korszerűsítésen estek át, így a mai modern állványzatok pikk-pakk összeszerelhetőek és kompatibilisek több más állványzat típussal is. A fa építőipari állvány mellett megjelentek a strapabíróbb acél szerkezetek is, melyek ellenállóak az időjárás szeszélyeivel szemben. Emellett könnyen tárolhatóak, folyamatosan rendelhetők hozzá újabb elemek, amelyek egy-egy munka speciális feltételeit biztosítják. Tehát, ha belefektetünk egy modern építőipari állvány rendszerbe, akkor meggyorsítjuk a munkaálatokat, ami igen költséghatékony, illetve tartósságuk révén minimális a karbantartási költség is. 

Azonban, ha a külső homlokzati munkálatok nem a főprofilunk és csupán időszakosan van szükségünk állványzatra, akkor vásárolhatunk használt szerkezetet is, mely azonban minden esetben alaposan átvizsgált és szervizelt. Így garantáljuk, hogy mindig megbízható és tökéletes építőipari állvány legyen segítségére a munkában.